d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fuld fart på atletikken i Sæby

2. januar 2017 - kl.12:49 - af:

image004

Nytårshilsen fra Formanden for SIK 80, Gunnar Møller Nielsen.

– Vi fik et godt afsæt fra 2016 til at gøre det endnu bedre i 2017.

2016 bød på masser af sportslige og sociale højdepunkter for SIK 80. Skole OL står som et af højdepunkterne i 2016 med 715 elever på Spar Nord Atletikstadion. Stadion boblede af glade elever, som heppede på hinanden i konkurrencen mod de andre klasser. Det gode ved denne konkurrenceform er, at alle klassernes elever er deltagende på holdet. I år foregår Skole OL d. 16. og 17. maj her i Sæby.

Sjov Fredag for 1. – 6. klasse er også en af succeserne i klubben. Det ser også ud til at børnene stadigvæk har stor glæde af at mødes på tværs af skoler og klasser. Vi har den første Sjov Fredag allerede d. 20. januar, hvor vi regner med, der dukker ca. 350 børn op.

2016 bød også på mange sportslige højdepunkter spredt ud over hele året. Her kan der nævnes mange stævner, hvor vi har været med i toppen. Blandt andet vandt vores 12-13 årige drenge- og pigehold det Vestdanske holdmesterskab i maj måned, og vores 16-19 årige drenge- og pigehold en sølvmedalje i deres holdmesterskab i september. Begge hold var mixhold.

Individuelt er Kasper Larsen, 17 år, klubbens største talent i øjeblikket. Han er helt fremme i den centrale talentgruppe i spring under Landstræner Lars Nielsen. Kaspers helt store talent ligger inden for længdespring, hvor målet i år er at springe over 7 meter.

2017 skydes allerede i gang d. 15. januar, hvor vi afholder Landsdelsmesterskaber her i Sæby. Vi ser frem til et spændende år for SIK 80.

Godt Nytår.

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion