d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"EDC Jensen & Riise søger
flere huse til salg

1. januar 2017 - kl.23:53 - af:

edc møgler1_600x250

Ejendomsmægleren EDC Jensen & Riise i Sæby sluttede 2016 forrygende og indleder det nye år med stor optimisme og søger flere huse til salg.

– Vi når op på mere end 100 salg i 2016, og vi sælger flere huse, end vi får ind til salg lige nu, så derfor søger vi flere huse til salg, fortæller Louise Riise, sagskoordinator hos EDC Jensen & Riise.

-Vi oplever, at mange tilflyttere herunder også nordmænd vælger at flytte til Sæby med baggrund i vores flotte natur, havnen, skoven og slottet. Kunderne nævner også det gode liv som er i vores by, herunder den charmerende gamle bydel samt vores gågade med mange gode butikker.

-Vi er hermed også meget taknemmelige for, at vi i Sæby har en så engagereret handelsstandsforening, som er utrolige gode til at lave flotte og gratis arrangementer på Torvet hele sommeren igennem. Det er aktivieter, som henvender sig til hele familien, og det er noget, som vores kunder også vægter højt, når de vælger Sæby som deres bopæl,siger Louise Riise.

Hun understreger, at det også er et stort aktiv for vores lokalområde, at der er så mange aktive foreninger og ildsjæle.

-Det gælder både i Sæby og i vores oplandsbyer. Foreninger og ildsjæle har utrolig stor betydning for såvel voksne som børn i lokalområdet. Vi støtter mange af disse foreninger med sponsorater, fordi vi meget gerne vil støtte deres meget flotte indsats og vægter deres arbejde for vores lokalområde utroligt højt.

EDC Jensen & Riise kan se tilbage på et år med flere handler til nordmænd og også en enkelt handel med et ægtepar fra Skotland, som efter at have arbejdet i Australien i flere år, har valgt at slå sig ned her i vores lokalområde.

-Vi har også noteret en fremgang i salget af huse i vores oplandsbyer, hvor også flere nordmænd har valgt at købe bolig, fortæller Louise Riise.

-Vi vægter vores faglighed højt, og tager på flere kurser om året, for at holde os ajour med lovgivningen, og har naturligvis specialiseret os i salg af de almindelige salg af villaer, andelsboliger og grunde.

-Herudover har også specialiseret os i salg af erhvervsejendomme og især landejendomme, som vi har meget stor efterspørgsel på.

EDC Jensen & Riise ser tilbage på et år 2016 med stor travlhed i butikken, og det er en travlhed, som har været gennemgående hele året, hvilket har betydet at december faktisk har været en ligeså travl måned rent salgsmæssigt som de travle sommermåneder.

-Vi kan også se tilbage på et år, hvor vores hovedkontor igen udnævnte os som den bedst sælgende ejendomsmæglerforretning lokalt .Vi går 2017 i møde med troen på et rigtigt godt år for både købere og sælgere, siger Louise Riise.

Du finder EDC Jensen & Riise på adressen Søndergade 9A i Sæby. Læs mere her.

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion