d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Gybels Plantage i Sæby har
lige nu spor fra egern

30. december 2016 - kl.9:28 - af:

gybels plantage kort_600x250

En tur i Gybels Plantage i Sæby er en rigtig fin oplevelse. Her kan du både løbe en tur, dyrke styrketræning, tage hunden med i hundeskoven eller gå en tur på hjertestien tilrettelagt af Hjerteforeningen, som kan benyttes af alle.

Netop nu kan du finde spor fra egern derude. Frøene fra koglerne er nemlig fulde af fedt og vitaminer, og det er god mad for et dyr i den kolde vinter. Du kan nemt se, om det er et egern, der har har spist fra en grankogle.

Egernet river og gnaver i sin kogle for at komme ind til de små frø under kogleskællene. Derfor ser egernets kogle mere forrevet og flosset ud. Den har en lille spids i den ene ende, der hvor egernet har holdt fast i den.

Gybels Plantage er en 50 hektar stor bynær skov i den vestlige del af Sæby. Skoven er ejet af Frederikshavn Kommune og benyttes af mange forskellige brugere. Læs mere her.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion