d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby Borgerforening klar
til årets juletræsfest onsdag

27. december 2016 - kl.15:17 - af:

julekugler_600x250

Der er stor forhåndsinteresse for onsdagens juletræsfest, som Sæby Borgerforening traditionen tro arrangerer onsdag den 28. december klokken 14.30 i Manegen i Kulturhuset Sæby.

Alle børn og barnlige sjæle er inviteret med til fest – med deres pårørende – og det bliver en traditionel juletræsfest af bedste karat.

Joanna er Nissemor og vil sammen med pianisten Børge Valentin gøre alt for, at det bliver en rigtig god eftermiddag for alle. Der skal naturligvis synges og danses omkring det stor juletræ. Vi glæder os, siger Inger Nielsen, der er kasserer i Sæby Borgerforening.

Tilmelding er en god ting – for at være sikker på en godtepose – og det kan ske til Inger Nielsen på telefon 30703406, eller til Grethe Hegaard på telefon 40732225 og meget gerne i dag altså tirsdag den 27. december, så borgerforeningen kan vide, hvor mange godteposer, der skal købes og gøres klar til festen.

– Vi har allerede mange tilmeldte, og der kommer altid mange til vores juletræsfest. Hvis man ikke bliver tilmeldt, kan man også bare møde op onsdag, og vi skal nok sørge for at der er poser med frugt og slik til alle børn. Vi køber altid rigeligt.

-Tag mor og far eller dine bedsteforældre med til et par hyggelige timer. Der er kaffe og æbleskiver til de voksne og sodavand og æbleskiver til børnene.

Det koster blot 30 kroner per voksen – og det er gratis for børn at være med til juletræsfesten.

-Vi har fået rigtig mange sponsorgaver til vores amerikanske lotteri, som også er en god tradition hos os, fortæller Inger Nielsen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion