d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Jule- og nytårshilsen
fra Sæby Redningsstation

25. december 2016 - kl.17:31 - af:

sæbyredøve2_600x250

Vi står nu ved indgangen til et nyt år. Hvad det bringer for os ved vi ikke. Efter midt på sommeren at kunne konstatere at stationen var lukningstruet og senere i revideret plan at være berettiget til overlevelse, kan vi kun sige, at intet er afklaret.

Ministeren skød spørgsmålet til hjørne ved at sige at alt skulle vurderes i forbindelse med nyt forsvarsforlig i 2017.

I hele processen har folkene på stationen holdt moralen højt og fortsat det professionelle arbejde uden skelen til forsvarsstabens udregninger.

Vi har hen over sæsonen haft 20 opgaver fra hjælp til fritrækning ved strandinger, til bjærgning af døde over til egentlig livreddende indsats. Det er uden for al tvivl at det at sejle på havet under alle forhold, for at hjælpe andre, er meget givende.

Det er også sikkert at de situationer hvor man under dårlige vejrforhold vurderer situationen og tager afsted for at hjælpe sætter personlige tanker igang.

Man forlader noget, familie og børn og sejler ud i noget som ingen aner hvordan ender. Heldigvis går det oftest godt og alle er glade. Når så nogen som ikke kender til de faktiske forhold, hvordan situationer var, begynder at sige: “Det I laver er faktisk ikke pengene værd. Det kan vi sagtens løse på en anden måde”. Ja så er det at det er svært at holde gnisten oppe, mens der regnes.

Heldigvis har vi via vores side på Facebook oplevet en kolossal opbakning og støtte fra alle jer der følger os. Organisationer og politikere i lokalområdet har støttet os og sagt at vi ikke kan undværes.

Det varmede hen over sommeren og var med til at gutterne holdt moralen højt. Jeg vil slutte af med at takke besætningen på Sæby Redningsstation for fantastisk indsats og engagement. Og så vil jeg ønske alle vore venner en glædelig jul og et godt nytår.

Birger Isaksen
Stationsleder

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion