d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Frederikshavn Kommune
søger mentor til Ungeenheden

18. december 2016 - kl.14:14 - af:

Frederikshavn_kommune_600x250

Frederikshavn Kommune søger en Mentor med erfaring som coach til Step by Step – Ungeenheden – og der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt. Jobbet består primært i at yde støtte via samtale med den enkelte borger i dennes hverdag herunder at skabe struktur og udvikling for borgeren samt at udvikle og afklare borgernes kompetencer og evtueller udfordringer i retning af uddannelse og/eller job

I Ungeenheden tilbydes den unge én indgang, og mange udgange; dygtige og engagerede medarbejdere guider og støtter den unge i forhold til at finde netop den professionelle støtte eller rådgivning, han eller hun har brug for.

I samarbejde med den unge, resten af organisation, erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne og andre samarbejdspartnere støtter og udfordrer Ungeenheden den unge i at gennemføre uddannelse med henblik på varig beskæftigelse. Kommunens tilbud og rådgivning tager afsæt i den enkelte unge og de lokale tilbud og muligheder der er tilstede.

Ansøgningsfrist: 23. december 2016 – se mere om stillingen ved at klikke her.

 

Skriv en kommentar......