d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"



Brand virksomheden på
årets job- og karrieremesse

24. november 2016 - kl.7:16 - af:

karrieremesse_600x250

Erhvervshus Nord og Frederikshavn Kommune arrangerer en fællesstand på Karrieremessen i Gigantium i Aalborg den 7. marts, hvor der er plads til seks virksomheder.

Det er Danmarks største job- og karrieremesse, hvor der vil være mulighed for at brande virksomheder over for talentfulde kandidater fra Nordjyllands videregående uddannelser.

Karrieredagene er årets største karriere-, netværks- og rekrutteringsbegivenhed i Danmark. Hvis I er på udkig efter ingeniører, økonomer, IT-uddannede, humanister, naturvidenskabelige talenter eller andre højtuddannede, er Karrieredagene det helt rigtige sted for jer at være repræsenteret.

Ved at brande din virksomhed over for fremtidens arbejdskraft, kan du sikre dig din næste medarbejder på lang sigt.

På Karrieremessen kan du møde studerende og kandidater fra Aalborg Universitet, UCN, MARTEC med flere.

Virksomheder har mulighed for at finde nye talenter til almindelige fastansættelser, studiejob, projekter eller praktikforløb med henblik på rekruttering nu eller i fremtiden.

Vil du vide mere om muligheden for at udstille på den fællesstand på Karrieremessen den 7. marts i Gigantium, så kontakt Marianne K. Vestergaard, erhvervskonsulent i Erhvervshus Nord, makn@erhvervshusnord.dk 

Skriv en kommentar......