d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Liberal Alliance gør klar
til kommunalvalg 2017

4. oktober 2016 - kl.5:45 - af:

liberal alliance1_600x250

Der er flere sæbynitter på listen, som Liberal Alliance i Frederikshavn og Læsø kommuner er ved at finpudse til kommunalvalgt i november 2017.

Partiet har valgt spidskandidaterne.

I Frederikshavn kommune bliver spidskandidaten den 44 årige Klaus Hjulmand, Klaus stiller for første gang op til kommunalvalg, men har blandt andet erfaring fra seneste folketingsvalg.

Liberal Alliance stiller med et bredt felt af kandidater bestående af Rasmus Bang Pedersen og Allan Salih fra Sæby, Dennis Langthjem fra Frederikshavn og Kasper Hugger fra Frederikshavn. Der er yderligere et par spændende kandidater på vej.

På Læsø faldt valget på 51 årige Ole Nørmark Lind, som bliver den første kandidat der bliver opstillet for partiet nogensinde på Læsø. Ole er et kendt ansigt på Læsø og driver til dagligt Strandgården Badehotel.

-Det er ingen hemmelighed at vi I Liberal Alliance er meget stolte af at have så stærkt et lokalt kort på hånden, vi forventer at Ole bliver valgt ind i det kommende byråd, siger Klaus Hjulmand, der både er formand for Liberal Alliance Frederikshavn og Læsø og spidskandidat i Frederikshavn Kommune.

-Vi har en klar målsætning om to pladser i det kommende byråd. Det er to pladser, som vi skal bruge til at få stor indflydelse på den kommune, som vi ønsker at få i en retning, så vi har lyst til at bo her, lyst til at vores børn skal gå i skole og vokse op her. Det skal være en kommune, hvor vi har lyst til at blive gamle og en kommune, hvor det er nemt at drive virksomhed. Men andre ord en kommune, vi drømmer om, siger Klaus Hjulmand.

På det velbesøgte opstillingsmøde deltog også Liberal Alliances folketingsmedlem Christina Egelund.

 

Skriv en kommentar......