d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fodterapeut åbner i Sundhedshus Sæby

26. august 2016 - kl.13:15 - af:

Sundhedshuset5

Fodterapeut Marianne Frederiksen åbner 5. september klinik i Sundhedshus Sæby.

Ny sundhedsprofessionel bydes velkommen
Statsautoriseret fodterapeut Marianne Frederiksen åbner mandag 5. september sin klinik A-fod i Sundhedshus Sæby. Formanden for bestyrelsen for Sundhedshus Sæby I/S, Jørgen Rørbæk Henriksen er glad for at kunne byde velkommen til en ny sundhedsprofessionel og udvide tilbuddene i Sundhedshus Sæby. 

– Vi har i nogen tid været i dialog med Marianne Frederiksen, og før sommerferien indgik vi en lejeaftale. På vegne af bestyrelsen byder jeg klinikken velkommen og håber, at hun og hendes klienter bliver glade for at være i de nye rammer, siger Jørgen Rørbæk Henriksen.

Sundhedshus Sæby er etableret, så det understøtter mulighederne for at danne et unikt fagligt fællesskab med udgangspunkt i et lokalefællesskab. Et af formålene ved et sådant fællesskab er, at det kan medvirke til at skabe et bedre samspil mellem de forskellige aktører på sundhedsområdet. Det kan ligeledes skabe nye professionelle miljøer og dermed styrke fagligheden, samarbejdet og kvaliteten i opgaveløsningen på tværs.

Ser frem til at blive en del af det tværfaglige fællesskab
Mandag 5. september er klinikken A-fod klar til at tage imod de første kunder. Statsautoriseret fodterapeut Marianne Frederiksen, der er indehaver af A-fod og bosiddende i Sæby glæder sig meget til at komme i gang i Sundhedshus Sæby. 

– Jeg glæder til at åbne min klinik i Sundhedshus Sæby, der rummer god mulighed for tværfaglig professionel sparring med såvel læge, fysio- og ergoterapeuter samt det øvrige sundhedsfaglige personale i sundhedshuset, siger Marianne Frederiksen.

En del mennesker oplever smerter, der kan stamme fra forkert fodstilling eller for dårligt fodtøj. Det er vigtigt at tage føddernes signaler alvorligt så snart de opleves. Det er blandt andet disse problemer klinikken A-fod kan behandle, ligesom nedgroede negle og hård hud, ligtorne eller andre små eller store skavanker kan afhjælpes eller lindres. Andre ønsker blot at give fødderne et “eftersyn” for at holde disse i god form, og det kan klinikken også klare. Klinikken tilbyder desuden firmaordninger.

Da Marianne Frederiksen tilbyder udebehandling, vil der være fleksibel åbningstid, som kan aftales ved at kontakte klinikken på telefon 7199 9098, ligesom der altid svares på e-mail på kontakt@afod.dk.

Skriv en kommentar......