d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Konkurrence: Vind billet til
den store sommerkoncert

19. august 2016 - kl.20:18 - af:

band5_600x250

I samarbejde med SparEvent giver SaebyAvis.dk fem læsere chancen for at vindeen billet hver til den store sommerkoncert på Sæbygaard søndag den 21. august klokken 16, når Aalborg Symfoniorkester med Michael Carøe, Bobo Moreno og Ria Jones som solister gæster Sæby.

Det er i sagens natur en lyn-konkurrence, så hvis du vil lege med, skal du sende en mail til redaktionen ved at klikke her og fortælle, hvem der samler trådende sammen med SparEvent. Vi skal have mailen senest lørdag den 20. august klokken 14 – så ringer vi de fem vindere op.

Aalborg Symfoniorkester tilsat rockband præsenterer Den Store Sommerkoncert 2016 med nogle af de mest spillede og elskede sange fra USA´s største hitmagere – sange som Frank Sinatra, Tom Jones, Liza Minnelli, Natalie Cole med flere har givet evigt liv.

-Man kan stadig nå at købe billet – også ved indgangen – til denne fantastiske oplevelse, hvor de dejlige ørehængere tilsættes den fornødne portion humor og charmerende underholdning fra nogle af de største danske croonere, Bobo Moreno og Michael Carøe, samt fantastiske Ria Jones. Det bliver uforglemmeligt, siger Henrik Røde Jensen, der hjælper SparEvent med at samle trådende.

Dørene åbnes en time før, og der er unummererede siddepladser.

Er du forhindret i Sæby, kan koncerten opleves i Hjørring lørdag – klik for mere info her.

Arkivfoto: Benny Wæhrens

band12_600x250

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion