d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kortere skoledage i mellemtrinet og udskolingen

1. februar 2016 - kl.14:07 - af:

christina_lykke_eriksen_sf_600x250”Ligesom i Hjørring vedtog vi i Frederikshavn i torsdags også at se på mulighederne for at afkorte skoledagene i mellemtrinet og udskolingen. Det er vi meget tilfredse med i SF, da der så bliver mulighed for to undervisere i nogle timer.

Det var en at de ting, SF i regeringen kæmpede for, men som aldrig blev en mulighed, grundet regeringssamarbejdet. Derfor er det selvfølgelig en stor tilfredsstillelse at få mulighed for at gøre arbejdet færdigt.

I Frederikshavn Kommune har vi allerede i indskolingen indført rullende skolestart og aldersdifferentieret undervisning, hvor der er flere ressourcer i form af flere lærere og pædagoger. Jeg håber meget at kunne få et flertal i udvalget.

Lige som i Hjørring vil omlægningen af timer give en økonomisk udfordring, da vi i dag tilbyder pasning for 4. klasses elever, og der vil blive behov for flere busafgange.

Jeg tror ikke, at vi politikere ved bedst, så derfor har vi valgt at gå i dialog med skolebestyrelserne, inden vi træffer nogen beslutning. De har fingrene på pulsen og skal være med til at klæde os på til at træffe den bedste beslutning for børnene”.

Christina lykke SF Frederikshavn kommune

Skriv en kommentar......