d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Lokal landmand har den laveste dødelighed blandt pattegrise

28. august 2015 - kl.4:37 - af:

Torben Farum og coChefkonsulent hos LandboNord SvineRådgivning, Merete L. Andersen, var den, der kunne overbringe den gode nyhed til Torben Farum i Dybvad, at det siden maj er lykkedes ham at nedbringe totaldødeligheden med tre procent point, så den nu ligger på 17,9 procent.

Onsdag middag blev de ansatte hos svineproducent Torben Farum overrasket med pizzaer og nyheden om, at de ligger nummer ét i dysten ”PattegriseLIV” med den laveste totaldødelighed.

Bedriften ved Dybvad konkurrerer mod 19 andre bedrifter over hele landet i forløbet.

”Vi er alle glade over det flotte resultat. Jeg tror det skyldes, at vi taler mere sammen nu, end vi gjorde tidligere. Hvis jeg bliver opmærksom på et område, som kan forbedres, så taler vi om, hvad der kan forbedres”, fortæller leder af farestalden Victoriia Miahchenko.

Svineproducent Torben Farum kan også fornemme forandringen, som nu har resulteret i flere levende pattegrise.

”Jeg kan selvfølgelig se på tallene, at vi har forbedret os, men jeg kan også se, at personalet arbejder sammen på en helt anden måde end for bare to måneder siden. Gennem PattegriseLIV er det lykkedes at få tingene sat mere i system og gå mere i dybden med forskellige områder”, siger Torben Farum.

Chefkonsulent Merete L. Andersen er stolt af besætningens resultater og medarbejdernes indsats.

”Når fokus øges på et bestemt område, kan der næsten altid rykkes på resultaterne. Samarbejde og systematik er nogle af de værktøjer, vi har størst succes med”, siger Merete L. Andersen.

Farum og co spiser pizza

Skriv en kommentar......