d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Borgermøde om energirenovering i Dybvad

17. november 2014 - kl.8:32 - af:

Soeparken_dybvad_600x250Hør, hvordan du kan spare penge på el- og varmeregningen, og skab samtidig en værdistigning i dit hus.

Energibyen inviterer borgere fra Jerup og Dybvad til borgermøder med fokus på energirenovering i boligen. Der afholdes et møde i hver by, hvor alle borgere fra by og omegn er inviteret til en spændende inspirationsaften.

  • Dybvad Kro tirsdag den 9. december kl. 19.00-21.00

– Der er mange fordele ved at energirenovere sin private bolig, og dem vil vi rigtig gerne i dialog med borgerne om.  Man får selvfølge økonomiske fordele af en mindre el- og varmeregning, men samtidig stiger husets værdi for hvert trin boligen stiger op ad energimærkeskalaen, siger Poul Rask Nielsen, projektchef i Energibyen.

På borgermødet præsenterer Green Source bl.a. eksempler på, hvor mange penge man kan spare ved at energioptimere sin bolig, man kan høre om muligheder for at optage energilån i banken, og man får mulighed for at stille spørgsmål til energirådgiver, bank og Energibyen.

Tilmelding er ikke nødvendig :-)

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion