d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sommer og længere åbningstider i Sæby

5. juli 2014 - kl.13:01 - af:

Bimse og Bamse_600x250I forbindelse med startskuddet til den officielle sommerferie, er der også ændret på åbningstiden i byens butikker. Fra i dag kan man derfor handle til kl. 15 om lørdagen i specialbutikkerne og ligeledes om søndagen fra kl. 11-15.

Udover de ekstra timer med åbent i butikkerne, er det også i dag Bimse og Bamse er vågnet fra deres vinterhi, og de kan nu også ses i bymidten hele sommeren, samt på Havnen ved Havnefesten og når TV2 kommer forbi med TV2 Tour’en.

Sidst men ikke mindst kan der fra nu og frem til august opleves et overflødighedshorn af god musik fra scenen på Torvet både lørdage og søndage. De fleste af dagene med super gode lokale bands og musikere, der også i år har valgt at bruge deres ferie på lokal underholdning. Musikken ligger i tidsrummet kl. 11-14.

Husk også Lanternens gård, hvor der hver lørdag også er fuld fart på musikken. Bandnavne og tidspunkter kan ses her: www.lanternen.eu.

 

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion