d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Verdensmesterskabet er lige om hjørnet

26. september 2013 - kl.13:18 - af:

Søren Rusbjerg også kalde ”fynboen” er gået i skarp træning til verdensmesterskaberne i Sauna gus, som bliver afholdt den 26-27. oktober i Gastein Østrig. Det er første gang en svømmehal fra Vendsyssel stiller med en kandidat til Verdensmesterskabet.

– Nu er er jeg jo ikke helt Nordjyde endnu, og knap så tilbageholdende så jeg tør godt love dem kamp til stregen, udtaler ”fynboen” med et særligt blik i øjet, og fortsætter, jeg arbejder netop på nogle nye teknikker, og så har jeg desuden en stor opbakning af min chef, som har lovet at fører mig op til konkurrencen, så skal jeg nemlig kun fokusere på det vigtigst og det er min Gus.

Chefen selv har ganske stor tillid til ”fynboen” og fortæller, “Jeg er har set hvad denne mand kan nå vi to er sammen, min store udfordring bliver dog at sikre at han kan preforme  til selve konkurrencen, og hvis Søren brænder igennem så bliver det nok ikke så ringe,” smiler Jeppe Jacobsen, tydelig præget af at være en rigtig Nordjyde. Jeppe Jacobsen har selv valgt at følge Søren Rusbjerg til døren, for som han siger, dette vil kunne sætte Sæby på verdenskortet, og kræver lidt opbakning.

Alt tyder på at flere af svømmebadets saunagus tilhængere også har besluttet sig at følge trop og tager turen til Østrig.

Sæby Svømmebad byggede i starten af 2013 en ny 40 personers sauna, specielt fremstillet til Saunagus, med indbygget lyd og lys system, trods store tanker den gang, var der ikke mange der troede at det der Saunagus ville blive til noget. Men det kræver blot de rette medarbejder, og udover Søren har vi rigtig mange dygtige gusmestre, og skulle nogen være i tvivl, så er der bare at kigge forbi.

Fredag den 4 oktober præsentere, både Søren Rusbjerg og Bettina Bøjstrup deres vinder gus fra Danmarksmesterskabet, til svømmebadets mini oktober fest, der udover gus også byder på ølsmagning og god mad hvis man er til det.

Sæby Svømmebad vil hele weekenden den 25-26, lægge billeder videoklip og nyheder op på Facebook Og Twitter samt sende udvalgte artikler til Sæby Avis for alle de kunder der ønsker at følge med hjemme fra sofaen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion