d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Tanja Logvin stopper hos Vendsyssel Håndbold

20. december 2012 - kl.9:05 - af:

Efter lidt over et år som en del af Vendsyssel Håndbold siger Tanja Logvin farvel. Hun ønsker at tilbringe mere tid med sin datter.

”Det har været dejligt at være en del af Vendsyssel Håndbold, og der er masser af gode minder, derfor er jeg rigtig glad for, at klubben ikke står i vejen for mit ønske om at stoppe. Nu glæder jeg mig til at tilbringe mere tid sammen med min datter”, siger Tanja Logvin, der to gange er blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller.

Tanja Logvin startede denne sæson som cheftræner for 1. divisionsholdet, men blev siden afløst af Peter Laigaard. Tanja fortsætter dog som træner for Ffl’s U18 – piger.

Tanja Logvin er 38 år, og født i Ukraine. Hun arbejder til daglig på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt, hvor hun underviser eleverne på håndboldlinjen.

Skriv en kommentar......