d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Forrygende naturfagsuge i Hørby…

4. oktober 2012 - kl.10:04 - af:

Indskolingsafdelingen på Hørby-Dybvad Skole har i uge 39 beskæftiget sig med naturfag, hvor emnet var ”Alt det vi ikke ved”. Her blev der i forskellige værksteder arbejdet med kroppens sanser, fordøjelse, åndedræt og puls. Hver dag startede dog, som den altid gør i indskolingen i Hørby, med at alle elever og lærere løber i 20 minutter og herefter læser i 20 minutter.

Onsdag var eleverne på besøg på Hørby efterskole, hvor elever og lærere fra efterskolen havde tilrettelagt spændende naturfagseksperimenter for folkeskolens elever – og fredag blev ugen afsluttet på behørig vis med fysisk udfoldelse; nemlig med en forrygende zumba-time, kyndigt styret af zumba-instruktør Olga Petersen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion