d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ordet er frit: Vi tager lige Sæby havn en gang til!

14. maj 2012 - kl.11:57 - af:

Jeg har ellers vedtaget med mig selv ikke at blande mig, men alligevel. Har boet i Sæby i nu 32 år og er kommet en del på havnen.

Når vi har udefra kommende gæster, inviterer vi dem altid en tur på havnen, alle synes det er så hyggeligt, især om sommeren, når flaget spilles ned.

Jeg har fulgt med i debatten og synes heller ikke om projektet, men der er da kommet et forslag, og så er der jo et diskussionsgrundlag, og det er da positivt.
Det var vel heller ikke forventet, at alle kunne være enige, jeg personligt bryder mig ikke om forslaget, det virker alt for tungt og fylder for meget, det passer slet ikke til Sæby.

Men hvad blev der af de forslag, der blev fremlagt på et borgermøde den 29.09.2009. Blandt dem var der da flere gode ideer, hvorfor blev de taget af bordet ??

Med venlig hilsen

Bent Krag

PS. Prøv lige at se de vedhængte links!

http://www.frederikshavn.dk/NR/rdonlyres/1E0439B6-BF2A-472C-8B4A-DC3563729B6D/0/20090820_S%C3%A6by_debatfolder_A4.pdf

http://www.frederikshavn.dk/NR/rdonlyres/6DB582FA-4711-4AF2-874F-20EA2BA73ABA/0/DebatfolderHavneudvidelse_2_udg.pdf

2 kommentarer til: “Ordet er frit: Vi tager lige Sæby havn en gang til!”

 1. Stig Elversøe den: 14 maj - 2012 21:10

  Vi hører alt for lidt om positive tanker om det fremlagte havneprojekt. Men det er jo typisk dansk. Jeg synes det er et spændende projekt der er lagt frem. Vi skylder ejerne af arealet at vi tænker på havnens og byens fremtid. De har visioner, mod og penge. Det har vi ikke for meget af i Vendsyssel.

  Sæby har brug for at fastholde nettotilflytningen af borgere og det kræver naturligvis et bredt udbud af spændende boliger og miljø. Et moderne havnemiljø som skitseret har vist sig, at være en stor succes i andre byer i Danmark. Måske skal byggeriet ikke være helt så højt som skitseret men moderne byggeri kunne give et naturligt alternativ til den gamle inderhavn. Det er helt afgørende for projektet, at der kan bygges i flere etager ellers kan der ikke skabes sammenhæng i investeringen.

  Tilslut er det vel også værd at bemærke, at de nuværende fabriksbygninger bestemt ikke er et kønt syn. Og sejlerne kan vel nok finde et andet sted til deres både om vinteren. Bådene er kønne i vandet men ikke på land. Undskyld skipper !

  Med venlig hilsen
  Stig Elversøe

 2. Bent Sørensen den: 15 maj - 2012 21:08

  Hvad er der galt i at en havn er et sted med virksomheder Se andre havnebyer
  Det er som om at det skal være så velfriseret. Glem det . virksomheder og fiskernes små huse giver det som høre til på en havn . Ikke meget rige folk
  i fine spøgelses huse mer eller mindre beboede med adgang forbudt skilte.
  Lad nu SÆBY være SÆBY

  Med vendlig Hilsen Antenne Bent.S

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion